divendres, 31 d’agost de 2007

26 d'agost de 2007 - Dia 86

ROMA !!!

Avui, 26 d'agost de 2007, desprès de una travessa de 86 dies, havent recorregut 1864 km., hem entrat a ROMA.

JA HI SOM !!!

Hem aconseguit el nostre propòsit, que no objectiu. Tots els que hem participat en aquesta gran caminada, en aquest gran pelegrinatge des de Montserrat fins a Roma passant per Núria, ens sentim contents i orgullosos d'haver estat durant uns dies, portadors del banderí i del llibre dels pelegrins.

Com tots sabeu el motiu principal d'aquesta gran caminada era donar inici als actes de celebració del 50è aniversari de la nostra entitat, establint un paral·lelisme amb aquella excursió a "Coma de Vaca" que un grup de persones varen fer l'any 1957 i que va donar origen un any més tard als "Amics de la Vall de Núria".

Ara a l'any 2007, cinquanta anys desprès, també un grup de persones ha fet una excursió, a Roma i esperem que d'aquí fins al juny del 2008, poguem commemorar aquests 50 anys d'història.

A tots, MOLTES GRÀCIES, es difícil escriure el nom de tothom, no hi hauria espai per agrair a tanta gent que ens ha donat suport.

Als que han caminat (més de 40 persones), gràcies pel seu esforç, esperem que no solsament hagueu gaudit d'un bon camí, si més no, que hagueu trobat l'esperit que sempre ens ha acompanyat al llarg de la nostra vida com associació: la amistat amb les persones, amb els companys i amb la gent d'arreu de Catalunya, França i Itàlia.

Als que ens heu seguit des de casa, gràcies pels vostres comentaris, com a caminant i com a pelegrí, es molt emocionant veure les paraules d'ànim que t'arriben des de tant lluny. Per més que caminis sol, ets sents enormement acompanyat i això et dona forces per a seguir.

A tots els demès, gracies pel vostre suport i ajuda.

A tota la gent gran dels Amics de la Vall de Núria, us volem dedicar aquests 3 mesos de caminar, per agraïr-vos els 50 anys que vosaltres heu fet abans.

I sobretot donem les GRACIES a la Mare de Déu de Núria, que ens ha acompanyat al llarg del camí.
6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ha sido un camino de amistad y como la amistad ha habido de todo risas, lagrimas, etc... pero el corazon viene lleno y con ganas de creer en el mundo en las personas.. mañana se hara la entrega del banderin a la Mare de Déu de Núria que a lo largo de estos meses ha estado en la mochila y en el corazon de todos los que hemos hecho este camino, andando, desde casa, como coches de soporte, como peregrinos de soporte.. como personas que vivimos Amics de Nuria... quien no lo ha vivido solo vera un banderin presioso y viejo por los 50 años pasados por El, que huele a humedad, a manos, etc.. a HUMANIDAD pero que con el entregamos todo el amor, el polvo, el calor, el cansancio, los años de entrega de nuestra gente Mayor y la felicidad de haber conseguido un camino... pero no un camino normal, el camino de las personas.. el camino de la amistad.

Gracias a esos Mayores por ir dejan huella, grancias a los que habeis seguido su camino, gracias a los que os habeis incorporado y sobre todo, mi respeto y grandecimiento a la Mare de Déu de Núria por habernos protegido.

Un besote enorme a Todos.

Concha

Anònim ha dit...

Gràcies Carlos per les teves paraules d'agraiment cap a tothom que ha fet possible aquest Camí. Pelegrins, cotxes de suport, persones que han fet de cotxes de suport ;), persones que des de casa ens han estat encoratjant. Jo també vull sumar-me a donar les gràcies a totes aquestes persones (i no persones, com els cotxes de suport ;). Però penso que t'oblides de donar-te-les a tu mateix. Gràcies EN ESPECIAL a tu, per haver gestat aquesta idea, gràcies per què així se't va acudir, i gràcies sobretot pel gran esforç que tot això ha suposat. Lligar Catalunya amb França i Italia, lligar persones, lligar autoritats, llocs per dormir, mails a mansalva, nervis, angúnia, ganes d'engegar-ho tot a rodar en segons quins moments per tot el què se't venia a sobre i que nosaltres no ho hem viscut. Però que ha estat allà. Gràcies per tota la feinada feta. Aquesta feina bruta, aquesta feina que no es veu, que és ignorada per tots nosaltres. Però que hi és. Gràcies.

Míriam (pelegrina fotògrafa)

Anònim ha dit...

També m'agradaria donar les gràcies de manera més especial, tot i que ja ho vaig fer al llibre del pelegrí, i que espero que tots podem llegir ben aviat, doncs volia donar les gràcies d'una manera més especial a tot el meu grup. A la Conxa, a la Mireia i a l'Ayman. Gràcies per cuidar-me, per ensenyar-me moltes coses que encara ara he de païr, per ajudar-me a coneixe'm una mica més a mi mateixa, malgrat moltes vegades això no ens agradi a ningú. Gràcies per compartir amb mi aquesta setmana. Conviure és difícil, tots ho sabem. Però espero que, malgrat tot, sempre quedi una sincera amistat entre nosaltres. Ens veiem.

Míriam (pelegrina fotògrafa)

La pelegrina consorte ha dit...

Enhorabona! Moltes felicitats a tothom que d'una manera o altre ha col·laborat per a que aquest camí de pelegrinatge de Montserrat a Roma ara ja sigui una realitat. Cansament, calor, alegries i tristeses, pensaments, patiments físics; estones durant les quals potser la convivència pot trontollar una mica ja que cadascú és com és i a vegades quan estàs cansat o adolorit per l'esforç costa de mantenir la paciència que requereix el conviure amb altres persones.
Cada grup i cadascun dels seus components ha viscut el camí a la seva manera però amb alguns punts en comú: la il·usió per fer camí, l'enorme voluntat per superar les dificultats, la gran satisfacció que dóna arribar al teu destí i sobretot l'experiència de vida que de ben segur el Camí us ha proporcionat.

Ja veus, Carlos, aquest és el resultat de la feina ben feta.

Moltes gràcies a tots

Pilar

Anònim ha dit...

Que pena que siendo vuestra intencion fomentar el conocimiento de las tradiciones solo tengais esta pagina en catalan ingles frances e italiano. Jo, pareceis hijos de inmigrantes que sienten verguenza de sus abuelos extremeños, murcianos, o manchegos. LOS IDIOMAS SON PARA COMUNICARSE NO PARA CREAR BARRERAS.

CresceNet ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.